Andullatietherapie – een totale behandeling van uw lichaam

Andullatie: De positieve werking van mechanische vibraties en infraroodwarmte. Hij brengt een duidelijk merkbare pijnverlichting bij tal van klachtenbeelden. Na sportbeoefening of lichamelijke inspanning heeft dit een regenererend effect op lichaam en geest, en verbetert daardoor het prestatievermogen.

Gebruik andullatie binnen Profess Fysio

Mijn theorie: Door pijn ontstaat er binnen het menselijk lichaam altijd een reactie. De pijn zal lokaal de spierspanning verhogen, het lichaam wil de omgeving ‘beschermen’. Bij chronische pijnklachten zullen er steeds meer spieren betrokken worden door deze strategie, met als gevolg overcompensatie.

Voor de behandeling wordt er een lichamelijk onderzoek gedaan om te beoordelen wat voor behandeling er op dat moment nodig is. Bij veel spierspanning is het vaak lastig om een manipulatie of behandeling te geven, omdat iemand bij provocatie van de pijnklacht meer aan zal spannen en dus niet goed kan toegeven / ontspannen. Door vooraf op de ANDUMEDIC te liggen ontspant u waardoor er daarna grotere kans is op een succesvolle behandeling en daarmee dus ook sneller resultaat! Daarnaast wordt er door de ANDUMEDIC een totale lichaamsbehandeling gegeven, dus u verlaat altijd de praktijk met een totaal behandeld gevoel.

Voor het gebruik van de ANDUMEDIC worden geen extra kosten in rekening gebracht, dit is onderdeel van uw behandeling.

AndullatietherapieIR achtergrond