Klantervaringen

Voor meer en recente klantervaringen verwijs ik u naar Zorgkaartnederland.nl 

 

05-07-2016

Ik kwam bij je met een warme, ontstoken knie na een fietsvakantie. Heel graag wilde ik snel herstellen, omdat ik 4 weken later 130 km wilde lopen met veel stijgingen en dalen. Je hebt me behandeld en oefeningen opgegeven. Na 2 sessies en nog veel thuis trainen zijn we vertrokken. Ik heb totaal geen last gehad en nog steeds niet!

Dit wilde ik je even laten weten. Groet Elly

27-06-2016

Robbin ken ik al jaren en toen ik (weer) nek en schouderklachten kreeg twijfelde ik niet waar ik heen zou gaan. Robbin is profesioneel, rustig, duidelijk en neemt de tijd voor jou en je klachten. Hij onderzoekt wat de oorzaak is en pakt dat aan, doet niet alleen aan symptoombestrijding. Hopelijk zie ik hem voorlopig niet voor klachten, maar mogen ze weer opspelen dan weet ik Robbin te vinden.

17-05-2016

Voor de 2e keer bij Robbin geweest voor een behandeling. Ben 62 dus moet zo nu en dan de revisie in, haha ! Omdat ik veel sport heb ik tegenwoordig iets meer mankementen (of een neiging tot) die een behandeling nodig hebben. Vol enthousiasme gaat hij met je aan de gang. Heb al een aantal fysio’s gehad maar merk dat Robbin enorme kennis van zaken heeft en al heel snel weet waar de “zere plek” zit en hoe hij deze adequaat moet behandelen. Nu al na 2 behandelingen merk ik verbetering. Wel doe ik mijn oefeningen trouw die hij mij opgeeft. Geef Robbin daarom een dikke 10 en raad iedereen aan om eens langs te gaan en hetzelfde te ondervinden.

13-04-2016

Ik heb de behandelingen bij Profess Fysio als zeer prettig ervaren. Door de combinatie van de andullatiebank en de behandeling voelde mijn rug na elke behandeling steeds beter aan. Robbin luistert goed naar je en doet voor elke behandeling een uitgebreid onderzoek. De oefeningen die hij mij per email stuurde doe ik nog elke dag. Ik zal hem zeker bij iedereen aanraden.

11-04-2016

Ik kwam bij jou omdat ik erg veel last had van mijn nek en schouders. Het zat helemaal vast en had ook veel pijn bij het bewegen van mijn hoofd naar links en rechts. Hierdoor had ik moeite met autorijden en fietsen om over mijn schouder te kijken of er verkeer aankomt. Ik kwam bij jou door twee collega’s die jou aanraadde.

De eerste behandeling bestond uit het “kraken” van nek en rug. Dit had ik nog niet eerder meegemaakt. Een hele aparte ervaring. Het viel me alles mee. Daarna mijn spieren aangepakt. De volgende twee dagen had ik meer pijn dan voordat ik bij je kwam. De oefeningen die ik van je gekregen heb deed ik elke dag trouw en merkte dat het elke dag een stapje beter werd. Het slapen ging beter en autorijden en over mijn schouders kijken ging met sprongen vooruit.

Bij de tweede behandeling kon je al merken dat het goed ging. Ik mocht op de andullatie bank liggen. Dit was een prettige ervaring om mee te maken. De trillingen die elke keer een andere plek van je lichaam behandelen en met infrarood warmte lag ik heerlijk ontspannen op de bank. Daarna nog alles losgemaakt door jou. Het voelde prettig aan. Geen extra pijn tijdens de behandeling.

En nu ben ik klaar en met mijn oefeningen kan ik het goed onder controle houden. Ik zou iedereen van mijn vrienden en familie aanraden om bij jou langs te gaan. Je bent professioneel en eerlijk over de behandeling. Je zegt waar het opstaat en wat je gaat doen. En het is erg fijn om digitaal de oefeningen en rekening te krijgen en op jou site een afspraak in te plannen. Alles ziet er professioneel en mooi uit. Het is goed te vinden en genoeg parkeerruimte. Mooie ruime en lichte praktijk. Ik wens je veel succes met je praktijk. En als er wat is zal ik zeker weer een afspraak bij je maken.

Groetjes Petra.