Samenwerking – Profess Fysio

Voor de aanvulling in begeleiding en expertise werkt Profess Fysio samen met onderstaande bedrijven:

Matrixx Studio’s biedt van alles aan op het gebied van sport en gezondheid. Dirk Horsman en Lisette Duijn zijn eind 2019 verhuisd naar de egelskoog 2 vanwege hun groei. Naast diverse activiteiten op het gebied van sport, zoals crossfit / personal training / smallgroup / bokstraining / bedrijfstraining, bieden zij ook een aantal diensten aan zoals (sport)massages, yoga en advies op het gebied van hormonen.

Hun kritische blik op bewegen maakt hun een waardevol partner om mee samen te werken.

Sandra Nengerman van Sandra Personal Training heeft een luxe Personal Studio aan huis, waar in alle privacy getraind kan worden. De gezondheid van haar klanten staat bij haar voorop. Daarom maakt zij gebruik van een brede aanpak waarbij verantwoord sporten en meer bewegen in het dagelijks leven een belangrijke rol spelen.

Maar een gezonde leefstijl houdt voor haar nog meer in. Daarom besteedt zij ook aandacht  aan gezonde voeding, stress, slaap, roken en alcohol. Dit alles afgestemd op de individuele behoeften van haar klanten, waarbij zij vooral een coachende rol inneemt. Hiermee geeft zij inzicht in belemmerende gedragspatronen en geeft zij gereedschap om nieuwe, gezonde en duurzame gedragspatronen te creëren. Dit alles met het doel om gezond, fit en in balans ouder te kunnen worden.

De aanpak en visie van Sandra sluiten goed aan bij de visie van Profess Fysio op het begeleiden van mensen.