Tarieven – Profess Fysio

contractvrij

Profess Fysio werkt contractvrij.

Door geen contract te hebben met alle zorgverzekeraars kunnen wij ons volledig richten op het belangrijkste: de klant en de behandeling. Wij kiezen er bewust voor om deze extra tijd in u te investeren in plaats van administratieve afhandelingen en veel klanten waarderen die aandacht. Door contractvrij te werken hebben wij ook niets te maken met de behandelindex, wat kan inhouden dat u bij een gecontracteerde praktijk minder behandelingen vergoedt krijgt dan waar u voor verzekerd denkt te zijn.

Vergoeding

Bij een goede verzekering is onze behandeling niet veel duurder dan bij een praktijk die wel een contract heeft met uw zorgverzekeraar. Zoek op de website van uw zorgverzekeraar wat de vergoeding is van ‘niet-gecontracteerde fysiotherapie of manuele therapie (code 1000 of 1200)’, dit verschilt per zorgverzekering. U krijgt de behandelingen vergoed tot het maximum van uw aanvullende verzekering. Bij chronische indicaties krijgt u vanaf de 21e behandeling vergoeding uit uw basispakket, maar wel met hetzelfde percentage vergoeding.

Omdat de klant voor moet schieten is onze ervaring dat er veel bewuster met het eigen herstelproces wordt om gegaan. De klant wordt kritischer wat wij waarderen. Tegenwoordig is het een kleine moeite om de factuur in te dienen via de zorgverzekeraar (app of online).

De behandeling betaalt u per keer, bij voorkeur per PIN. De factuur van de behandeling kunt u vervolgens zelf indienen bij uw zorgverzekeraar. Deze ontvangt u per email. Afhankelijk van uw type verzekering, restitutie of natura, ontvangt u van uw verzekeraar (een deel van) alle kosten terug.

Robbin Pieterse declareert onder manuele therapie (1200) en Ivar Ottenbros onder fysiotherapie (1000).

Twijfelt u over uw vergoeding? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, dan zoeken wij het graag voor u uit!

OmschrijvingTarieven per 01-01-2024
Fysiotherapie€ 39,50
Manuele Therapie€ 47,-
Behandeling aan huis€ 53,50
Weekendtoeslag€ 10,-
Niet-nagekomen afspraak / afzegging binnen 24 uur (ongeacht reden)tarief behandeling
Verstrekte verband- en hulpmiddelen 1e keergratis
Kosten tape (bij tapen zonder eigen rol)€ 7,50
Rol pinotape€ 15,-
Telefonische zittinggratis
Toeslag uitbehandelinggratis
Medische rapportage2x behandeltarief

Profess Fysio is niet verantwoordelijk voor mogelijke afwijkingen in de polisvoorwaarden van individuele zorgverzekeraars.