Ivar Ottenbros

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlOttenbros, I.N. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

 

 

 

 

 

Over mij:

Mijn naam is Ivar Ottenbros. In 2017 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Al snel wist ik dat ik fysiotherapeut wilde worden, onder andere nadat ik zelf geblesseerd raakte en bij een fysiotherapeut terecht kwam.  Ik kon hetzelfde jaar aan de slag bij Profess Fysio. In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in o.a. Kinesio Taping en Dry Needling.

In het therapiebad op de locatie in Heerhugowaard begeleid ik het therapiezwemmen. Op basis van iemand zijn klachten en behoeften stel ik een oefenprogramma samen en kan ik voor iedereen iets op maat maken.

Naast mijn werk besteed ik mijn tijd graag aan sport. Ooit begonnen als schaatser op semi-professioneel niveau en inmiddels de stap gezet richting de triathlonsport. Ook hierin stel ik steeds nieuwe doelen en probeer ik het beste uit mezelf te halen.

Ik vind het een uitdaging om mensen te helpen en begeleiden in het herstel bij een blessure of klacht. Iedereen kan wel eens geblesseerd raken of klachten ontwikkelen. Belangrijk vind ik om daar goede informatie over te geven en iemand de aandacht te geven die hij/zij verdient. Streven naar verbetering, zonder onnodig veel te behandelen.
Zo probeer ik met dezelfde gedrevenheid en motivatie die ik in mijn sport gebruik, onze klanten te helpen. Met een duidelijke uitleg, eerlijke behandeling en advies op maat kunnen we samen zorgen voor een goed herstel!

In september 2020 ben ik gestart met de opleiding tot manueel therapeut in Rotterdam. Ik ben ervan overtuigd dat ik deze studie succesvol af zal ronden in 2024.

Ivar Ottenbros is werkzaam op de locaties Alkmaar en Heerhugowaard

Ivar is BIG geregistreerd (19922541204) en ingeschreven in het KRF NL.