Ivar Ottenbros

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlOttenbros, I.N. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Over mij:

Mijn naam isIvar Ottenbros Ivar Ottenbros. Ik ben afgestudeerd in 2017 als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast mijn studie ben ik de afgelopen jaren actief geweest als semi-professioneel schaatser, waar ik een aantal nationale wedstrijden heb mogen rijden.

Inmiddels ben ik in mijn vrije tijd fanatiek triatleet bij vereniging DTC Heerhugowaard, waar ik ook probeer het beste uit mezelf te halen.

Ik wist al snel dat ik fysiotherapeut wilde worden, onder andere nadat ik zelf geblesseerd raakte en bij een fysiotherapeut terecht kwam.

Het helpen van mensen in het herstel bij een blessure of klacht spreekt mij erg aan. Ik geloof er in dat ik als fysiotherapeut een coachende rol kan spelen in het herstellen en voorkomen van klachten.
De gedrevenheid en motivatie die ik in mijn sport gebruik, zal ik ook gebruiken in mijn werk. Met duidelijke communicatie en goede samenwerking hoop ik een geschikte aanpak te kunnen verzorgen voor elke klant.

Ivar Ottenbros is werkzaam op de locatie Alkmaar en Obdam

Ivar is BIG geregistreerd (19922541204) en ingeschreven in het CKR.